eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
NutritieBoli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri


Tratamente cu argila

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » terapia cu argila » tratamente cu argila

Veruci


Veruci


Verucile sunt proliferari hiperkeratozice benigne, de natura virotica, hetero-autoinoculabile, de tipuri clinice diferite.
Acestea pot fi e, mici papule epidermice, cornoase, abia proeminente, cu un diametru de 1,5 cm, rotunde sau poligonale, de culoarea pielii sau galben-brune.
Veruci vulgare - excrescente keratozice, circumscrise, galbui, cu suprafata aspra, neregulata, brazdate de mici santuri.
Veruci tare - care se dezvolta in profunzimea pielii tei, cu predilectie in punctele de sprijin ale piciorului, ca mici formatiuni keratozice aspre, galbui, cenusii si foarte dureroase.

Papiloame cornoase sau acantoame virotice ale fetei. Proeminente emisferice, sesile sau alungite, filiforme, cu suprafata keratozica aspra si care se cantoneaza pe fata.
Vegetatii veneriene - excrescente papiliforme sau grupate, de culoare roz, pediculate sau sesile, luand aspecte de creasta de cocos sau de conopida.
La barbati, se localizeaza pe coroana glandului, in vecinatatea frenului, dar se poate extinde si la gland, teaca penisului, si chiar pe uretra.
La femei, apar pe labii, de unde pot invada uretra si mai ales vaginul.
Este obligatoriu sa se respecte un regim alimentar atoxic.In toate cazurile, se bea apa argiloasa dimineata, cu ora inainte de masa.
Se aplica direct pe piele cataplasme mijlocii si groase, reci, cu durata de 4-6 ore.
Cura dureaza trei saptamani, si, dupa o pauza de 7 zile, se poate relua.


Galerie de imagini si poze medicale: veruci


imagine cu veruciimagine cu veruci imagini veruciimagini/poza veruci


Alte materiale medicale despre: tratamente cu argila

Sint ridicaturi rotunde, gri sau galbui, uscate, dure, cornoase, neinflamatorii, nedureroase, cu diametru de 315 mm, contagioase si autoinocuia [...]
SIMPTOME a verucile vulgare sunt mici proeminente dure, aspre, rotunde si elevate; ele apar de obicei pe maini si degete si pot fi de culoarea pie [...]
Calculii sunt compusi de regula din sarurile din urina care cristalizeaza, cum ar fi oxalatul de calciu (1/3 din totalul calculilor aparatului urinar, [...]

Copyright © 2010 - 2025 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - Contact



Despre tratamente cu argila

    Alte sectiuni

    Ai o problema medicala?
    Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

    Unde se incadreaza problema medicala?

    Scrie codul din imaginea alaturat

    Vezi toate intrebarile