eSanatos - sanatatea ta e preocuparea noastra!
    Cauta in site
Nutritie Boli
                 Home | Creeaza cont nou | Login membri

Tratarea bolilor cu plante medicinale

NAVIGARE RAPIDA: » Pagina principala » NATURIST » plante medicinale » tratarea bolilor cu plante medicinale

Infectii ginecologice


Infectii ginecologice

Contactul sexual este de multe ori cel care genereaza in special boli venerice. Infectiile vaginului (vaginitele) sunt foarte frecvente. Unele din acestea sunt si contagioase si se pot transmite prin contact sexual. De cele mai multe ori sunt interesate si alte segmente: vulva, vagin, col, etc. De aceia fiecare din acestea are alta denumire: vulvovaginite, cervicovaginite (colpocervicite). Agentii patogeni pot fi de mai multe tipuri : paraziti (Trichonomas, candidoza, etc), microbi (flora banala, gonococ). Dar pot fi si alte cauze: fizice, chimice, etc.

Simptome. Cel mai frecvent este leucoreea, durerea, senzatia de arsura, usturimi, mancarimi sau disconfort la contact sexual. Este nevoie totusi de un examen de laborator pentru a stabili cu certitudine despre ce anume este vorba.

Tratament:

Este foarte important sa se acidifieze urina lucru care se poate rezolva foarte usor cu ajutorul lamailor (Citrus lemoniu). Se consuma apa in care s-a pus lamaie cu coaja cu tot pentru ca si coaja are o serie de substante foarte utile organismului.

Se pot folosi urmatoarele te medicinale: aloe, anin negru, arnica, brad, brustur, busuioc, calin, catina, cerentel, cimbrisor, cimbru de gradina, chimen, coada racului, coada soricelului, cretisoara, cretusca, fragi, frasin, galbenele, ghiocei, gorun, gutui, hrean, iarba neagra, iasomie de padure, ienupar, isop, lemn cainesc, levantica, mur, musetel, naprasnic, nemtisori de camp, nuc, nufar alb, osul iepurelui, paducel, papadie, pin, plop negru, rachitan, rotunjoara, rozmarin, salcie, salcam, salvie, sclipeti, secara, sfecla, slabanog, smochin, sorbestrea, stejar, sunatoare, soparlaita, tataneasa, traista ciobanului, trei frati patati, trifoi alb, trifoi rosu, troscot, ulm, urzica, urzica moarta alba, vasc, vindecea, vinerita.

Mod de folosire al telor medicinale la colpita.




Alte materiale medicale despre: tratarea bolilor cu plante medicinale

Regimul alimentar atoxic este obligatoriu, consumandu-se legume si fructe bogate in potasiu. Datorita proprietatilor polivalente ale argilei, ea [...]
Gonoreea (blenoragia) se manifesta la barbati printr-o secretie abundenta din penis si dureri frecvente la urinare. Femeile infectate cu gonococ [...]
Toxiinfectiilc alimentare se datoreaza fie microbilor ingerati o data cu alimentele, fie unor toxine, cum ar fi: plumbul, cuprul, arsenicul, fie unor [...]

Copyright © 2010 - 2024 : eSanatos.com - Reproducerea, chiar si partiala, a materialelor de pe acest site este interzisa!
Informatiile medicale au scop informativ si educational. Ele nu pot inlocui consultul medicului si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale la un medic specialist.
Termeni si conditii -
Confidentialitatea datelor - Contact



Despre tratarea bolilor cu plante medicinale

    Alte sectiuni


    Ai o problema medicala?
    Daca vrei raspunsuri scrie intrebarea mai jos:

    Intrebarea in cateva cuvinte
    Intrebarea cu toate detaliile
    Unde se incadreaza problema medicala?
    Scrie codul din imaginea alaturata
    Scrie codul din imaginea alaturat

    Vezi toate intrebarile